#1 2008-04-14 20:06:00

Rzeznik22

Administrator

Punktów :   

Napiszcie jesli macie jakies propozycje:)

Jesli macie jakies Ciekawe pomysly apropo klanu czy forum nie krepujcie sie i dajcie sie poniesc waszej kreatywnosci:)

#2 2008-04-15 20:32:06

Kaczek69

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Napiszcie jesli macie jakies propozycje:)

ja mam propozycje żeby ktoś tutaj zaczoł zaglądać i pisać coś fajnie by było

#3 2008-04-15 21:12:32

Rzeznik22

Administrator

Punktów :   

Popieram w 100%

#4 2008-04-19 17:32:15

Grom_HellScream

Użytkownik

Punktów :   

Można by zrobić jakiś dział odnośnie uzbrojenia jak było za czasów Rubina.... żaby się czymś pochwalić albo pogrążyć !!!

Głównie chodzi o to aby przedstawić swój ekwipunek i coś zmienić żeby było lepiej

#5 2008-04-21 03:15:41

LaoK

Użytkownik

Punktów :   

popieram Grom_HellScream'a, dobrze byloby utworzyc dzial dotyczacy posiadanego uzbrojenia i statow z treningu, wtedy mozna zapytac, doradzac itp. jak sie ubierac, jaka bronia walczyc...

Lao K

#6 2008-04-21 21:09:41

golob

Nowy użytkownik

Punktów :   

proponuje żeby pomóc z 3-4 osobom,  żeby zdobyły mściwe sety+tygrysi i dobra broń do tego, to bardzo by nam pomogło przy następnych oblegach, tak mieli rebelianci i sami widzieliście co narobili w 1 rundzie(oprócz wykrwawienia 5 osób przed oblegiem), z innymi już nam dobrze szło, ale mocniejszy klan(ich pomocnicy) pokazał braki u nas, trzeba też inwestować w orchidee, zwinka i sposta, bo tamci trafiali ciągle a u nas kilku, może ten wspólny sprzęt należał by oficjalnie do klanu a członkowie wymieniali by się nim rotacyjnie a na oblegi zakładali ci co maja największe obrażenia,
nie było mnie na oblegu z przyczyn ode mnie niezależnych(chciałem wczoraj dołączyć do klanu ale nie było chyba dowództwa żeby zmniejszyć wymagania do przyjęcia), ale widziałem raport,
pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez golob (2008-04-22 14:42:28)

Stopka forum

RSS